zakelijk-bereikbaar

Op 1 januari 2018 opent Zakelijk Bereikbaar haar deuren als dienstverlener voor telefonie, webhosting en websites. BC IT Services neemt een deel van de portefeuille van VoIP Telecom voor haar rekening en biedt als Zakelijk Bereikbaar haar diensten aan op de zakelijke markt.

Door deze stap kunnen wij onze huidige en toekomstige klanten nog beter helpen met al hun online en telecombehoeften. Wij bieden optimale bereikbaarheid tegen zeer gunstige tarieven. Wij leveren elke klant maatwerk, met flexibele diensten die exact aansluiten op zijn of haar behoeftes.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Met onze VoIP-diensten tillen we je telefonische bereikbaarheid naar een nieuw niveau. ZZP, MKB, of groter, Voice over IP is de toekomst van telecommunicatie en onmisbaar voor elk modern bedrijf dat streeft naar goede zakelijke bereikbaarheid. Wat je telecommunicatie-behoeften ook zijn, VoIP is de toekomst van telefonie voor elk bedrijf.

Ook is een professionele website nagenoeg onmisbaar voor elk bedrijf. Voor een moderne onderneming begint bereikbaarheid met een goed digitaal uithangbord. Wij bouwen websites die de online aanwezigheid en professionele uitstraling van jouw bedrijf optimaliseren. Met onze eigen hostingdienst kunnen we jouw bedrijf een volledig en voordelig pakket aan online diensten leveren.

Zakelijk Bereikbaar is de ideale partner om de zichtbaarheid en bereikbaarheid van jouw bedrijf te garanderen, zowel nu als in de toekomst. Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we vrijblijvend wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *