“Zakelijk bereikbaar beheert voor warmtestore de gehele ICT omgeving van systeembeheer tot telefonie, van bewakingscamera’s tot thuiswerkplekken. Wij ervaren de samenwerking met Zakelijk bereikbaar als professioneel en betrokken, ze denken graag persoonlijk mee over het continu verbeteren van de processen en het besparen van kosten.”
Jeroen Hup, Warmtestore
“Voor ons, als garage en revisiebedrijf Auto Techniek Kampen (ATK) en Revisie Techniek Kampen (RTK), is een goede bereikbaarheid en ondersteuning bij het ICT gebeuren heel belangrijk. Maar ook voor onze huurders, gebruikers van het Bedrijfssamenwerkingsgebouw, geldt dat in hoge mate. Wij vertrouwen op Zakelijk Bereikbaar, zij staan altijd voor ons klaar en doen wat ze beloven. Een aanrader, dit bedrijf.”
Joep Roth, ATK RTK
“Zoals elke gemeente heeft ook de gemeente Gouda een scala aan websites. Sinds enige jaren brengen we deze sites zoveel mogelijk bij één hostingpartij onder; één aanspreekpunt, één rekening én een heel goed contact waardoor mogelijke problemen en nieuwe eisen en wensen (dat komt regelmatig voor bij overheidsgerelateerde sites) heel simpel worden opgelost. Tel daarbij dat er goed wordt meegedacht van de zijde van Zakelijk Bereikbaar, en ons enthousiasme is duidelijk!”
Ruud Ravenhorst, Gemeente Gouda