Telefonie

Zakelijke telefonie

Onze telefonie

Optimaal bereikbaar

Met onze flexibele belplannen en modules werkt je telefoonverbinding exact zoals jij dat wilt. Waar je ook bent, je bent altijd bereikbaar op je zakelijke nummer

Betrouwbaar

Met Zakelijk Bereikbaar bel je via de cloud telefonie, hierdoor heb je altijd een stabiele en betrouwbare verbinding. Op ons platform altijd direct modules en abonnementen activeren of deactiveren. 

Voordelig

Onze abonnementen zijn bijzonder scherp geprijsd en onze beltarieven zijn vele malen lager dan die van de ouderwetse telecombedrijven. Je betaalt nooit voor wat je niet gebruikt, dus geniet van kostenbesparende en efficiënte zakelijke telefonie met Zakelijk Bereikbaar. 

Professioneel

Ontdek onze uitgebreide zakelijke telefonieoplossingen en blijf altijd optimaal bereikbaar voor je klanten. Met onze flexibele belplannen, betrouwbare cloud telefonie en voordelige abonnementen ben je klaar voor elke zakelijke uitdaging. 

Ontdek de kracht van VoIP telefonie

Met onze VoIP-diensten ben je bij Zakelijk Bereikbaar verzekerd van betrouwbare en flexibele telefonie oplossingen. Of je nu op kantoor bent of onderweg, met VoIP blijf je altijd en overal bereikbaar. Onze hosted telefonie biedt je de vrijheid om je telefoonverbinding exact aan te passen aan jouw wensen, zonder gedoe met traditionele telefoonlijnen. Geniet van kostenefficiënte en schaalbare communicatie van Zakelijk Bereikbaar.

Onze modules

Om van je zakelijke telefoonverbinding een dynamisch bereikbaarheidssysteem te maken, bieden we een aantal handige modules en opties aan. Onze modules zijn net als onze abonnementen dagelijks opzegbaar en zelf online in te stellen.

Stap nu over naar Zakelijk bereikbaar