Website

Website maken

Proces

Hoe we jouw website maken

Krijg een professionele website die indruk maakt

Gesprek

Bij Zakelijk Bereikbaar begint elk project met een goed gesprek met de klant. We luisteren naar uw behoeften, analyseren uw bedrijfsdoelen en verzamelen waardevolle klantinzichten.

Sitemap

Vervolgens gaan we aan de slag met het opstellen van een duidelijke sitemap. Deze websitestructuur vormt de basis van uw online aanwezigheid en bepaalt de pagina-indeling en navigatieplan van uw website.

Wireframe

Na het vaststellen van de sitemap, gaan we aan de slag met het maken van een wireframe. Het prototype stelt u in staat om een voorproefje te krijgen van hoe uw website eruit zal zien en hoe deze zal functioneren. 

Bouwen

Ten slotte beginnen we met het daadwerkelijk bouwen van uw website. Ons ervaren team van ontwikkelaars zet het webontwikkelingsproces in gang en vertaalt het wireframe naar een functionele website.

Vergroot je online zichtbaarheid

Een professionele website is cruciaal voor bedrijven die hun online zichtbaarheid willen vergroten. Met een goed ontworpen site maak je een sterke indruk op potentiële klanten en versterk je jouw merkimago. Investeer vandaag nog in een kwalitatieve website en breng je bedrijf naar nieuwe hoogten!

Stap nu over naar Zakelijk Bereikbaar